Yurtdışı Turları
  • Dubai Bali Ubud Turu
  • Dubai Bali Ubud Turu
  • Dubai Bali Ubud Turu
  • Dubai Bali Ubud Turu
  • Dubai Bali Ubud Turu

Dubai Bali Ubud Turu

6 GECE 9 GÜN (25 Ekim-2 Kasım / 12-20 Kasım 2025 / 17-25 Ocak / 14-22 Mart / 23-31 Mayıs 2026)

$ 1.597’dan itibaren
SİZİ ARAYALIM
PDF OLARAK KAYDET

Dubai Bali Ubud Turu 

 

TUR PROGRAMI

1.Gün İSTANBUL – DUBAI  
Dubai Bali Ubud Turumuz için İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde buluşup, bilet, bagaj ve biniş işlemlerinin ardından Emirates Havayolları’na ait tarifeli sefer ile Dubai uçuşumuz başlıyor. 
Yeni günü uçakta karşılıyoruz.
 
2. Gün DUBAI – BALI – UBUD 
Yeni günün ilk saatlerinde Dubai’ye varıyoruz. Kısa bir beklemenin ardından Bali Denpasar uçuşumuz için yerlerimizi alıyor ve uçuşumuza başlıyoruz. Yaklaşık 9 saatlik uçuşun ardından Bali’ye ulaşıyoruz. Bizi bekleyen yerel rehberimiz ve özel aracımız ile Ubud’a transfer oluyoruz. Otelimize giriş işlemlerimizin ardından odalarımıza yerleşiyoruz. Sonrasında serbest zamanımız olacak. 
Geceleme otelimizde. 
 
3. Gün UBUD – KINTAMINI VOLKANI 
Kahvaltının ardından serbest gün. Dileyen misafirlerimizle rehberimizin opsiyonel olarak düzenleyeceği Kintamani (Volkan) (Ögle Yemekli- 95 USD) turuna katılabilirler. Bu turumuzda ilk olarak Bali’nin yerel dansı olan “Barong Dansını” izlemek üzere Batubulan köyüne hareket ediyoruz. Gamelon canli orkestrasi esliginde,İyi ile kötünün mücadelesinin anlatıldığı bu güzel performansın ardından sanatçılar köyü Celuk’a hareket ediyoruz. Celuk’ta ahşabın maharetli ellerde nasıl birer sanat eserine dönüştüğünü görme imkanı bulacağız. Ardından Batur Volkanı’nın eşsiz güzelliğini görmek ve krater gölü manzarası eşliğinde öğle yemeğimizi almak üzere Kintamani’ye gidiyoruz. Yemeğimizin ardından Endonazyanin meshur luwaklariyla tanisip Luwak kahvesini tadimi yaptiktan sonra Kutsal Su Tapınağı olarak da bilinen Tirta Empul tapınağını ziyaret ediyoruz. Tapınak gezimizin ardından Gun batiminda Tegalalang pirinç teraslarını ziyaret ediyoruz. Ardından otelimize dönüyoruz. 
Geceleme otelimizde.
 
4. Gün UBUD  
Kahvaltının ardından serbest gün. Dileyen misafirlerimizle rehberimizin opsiyonel olarak düzenleyeceği Banglı - Balı Esıntılerı Turu /BALI (Ögle Yemekli - 95 USD) turuna katılabilirler. Bu turumuzda ilk olarak Otelimizden Klungkung bölgesine bolgesine dogru yola cikiyoruz, yolculuğumuza eşsiz manzaralar eşliğinde Bukit Jambul bölgesine doğru devam ediyoruz. Bali Hinduizmi’nin Ana Tanrıçası Besakih tapınağını ziyaret edip, Hinduizm ile ilgili bilgi ediniyoruz. Yerel bir restoranda alacağımız yemeğin ardından meşhur Penglipuran Köyünu ziyaret ediyoruz, Bali'nin otantik ve geleneksel yanını keşfetmek isteyen ziyaretçiler için mükemmel bir destinasyondur. Temiz ve düzenli yapısıyla, geleneksel Bali mimarisi ve kültürüyle dolu bu köy, Bali'nin eşsiz güzelliklerinden biridir. Ardından Bali’nin en eski ve güzel tapınaklarından olan, Bangli Krallığı’nın merkez tapınağı Kehen’i ziyaret ediyoruz. Ardından otelimize dönüyoruz. Geceleme otelimizde.
 
5. Gün UBUD – KUTSAL MAYMUN ORMANI -  BALI 
Kahvaltının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimizle rehberimizin opsiyonel olarak düzenleyeceği Kutsal Maymun Ormanı ve Tapınaklar turumuz(Ögle Yemekli - 95 USD) da öncelikle Kutsal Maymun Ormanı’na doğru yola çıkıyoruz. Ardından farklı hediyelik eşya seçenekleri bulabileceğiniz Ubud Pazarına ve eşsiz güzellikteki mimarisi ile ünlü Pura Saraswati tapınağını ziyaret ediyoruz. Sonrasında yemeğimizi almak üzere yerel bir restorana gidiyoruz. Bu turların ardından bize görsel bir şölen sunan Tegenungan Şelalesini ziyaret edeceğiz. Tur bitimi otelimize dogru yol alirken Endonezya’nin meshur cikolatalarini tatmaniz icin kisa bir duragimiz olacak. 
Geceleme otelimizde.
 
6. Gün  BALI – NUSA PENIDA ADASI  
Kahvaltının ardından serbest gün. Tüm gün denizin keyfini çıkarıyoruz. Dileyen misafirlerimizle rehberimizin opsiyonel olarak düzenleyeceği Nusa Penida Adası(Ögle Yemekli - 75 USD)  turuna katılabilirler. Turumuz boyunca adanın güney bölgesinde bulunan muhteşem plajlara ve doğasına şahit olacaksınız. Kelingking Plajı, Nusa Penida Adası'nın güneybatı kıyısında tenha ve doğal bir plajdır. Adanın en popüler yerlerinden biri, devasal dalgaların çarptığı bitkilerle kaplı kireçtaşı bir burundur. Ardından Broken Beach'e devam ediyoruz. Broken Beach, Nusa Penida'nın güneybatı kenarındaki başka bir doğal kıyı oluşumudur. Burası muhteşem manzarası ile fotoğraf çekmek isteyen herkes için harika bir mekandır. Ve son uğrayacağımız yer sonsuzluk havuzu olarak da bilinen Angel Billabong. Geziniz boyunca dolambaçlı sokaklar ve doğal kırsal bir manzara size eşlik edecek. Turumuzun ardından otelimize transfer. Uçak saatimize göre rehberimizin belirlediği saate göre havalimanına transfer oluyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerimizi tamamlıyor ve uçuştaki yerlerimizi alıyoruz. 
Yeni günü uçuşumuzla karşılayacağız. 
 
7. Gün BALI – DUBAI – JUMERIAH 
Günün ilk saatlerinde ki Dubai uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Sabah saatlerinde Dubai varıyor ve pasaport işlemlerimizi ve bagaj alımı sonrası tur rehberimiz ile buluşuyoruz. Şehir turumuz öncesinde opsiyonel olarak kahvaltı molası veriyoruz Kahvaltımızın ardından çölün ortasındaki vaha Dubai Şehir turumuza başlıyoruz. Bu turumuzda, ilk olarak Dubai Emiri Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum’un kışlık sarayı Zabeel Palace görülecek ve burada serbestçe gezen tavus kuşları ile fotoğraf çekme imkanına sahip olacağız. Buradaki fotoğraf molamızın ardından Dubai’nin en işlek ve görkemli caddesi Sheikh Zayed yolundan ilerleyerek Emirates Kulelerini, gökdelenleri ve alışveriş merkezlerini panoramik olarak göreceğiz. Bir sonraki fotoğraf molamız Jumeirah Sahilinde yer alan dünyaca ünlü Burj Al Arab oteli olacaktır. Turumuza yaklaşık 7 KM’lik bir yürüyüş yoluna sahip restoranlar ve cafeler ile çevrili Dubai Marina ile devam ediyoruz. Burada verilecek kısa bir serbest zamanın ardından, son durağımız 2018 yılında denize dolgu yapılarak yaratılmış, Blue Waters adasına olacaktır. Burada dünyanın en büyük dönme dolabı olan Ain Dubai’yi yakından görme fırsatımız ve çok güzel fotoğraflar çekme imkânımız olacak. Dubai şehir turumuzun sonrasında konaklama yapacağımız otellere doğru hareket ediyoruz. (Otellerde odalara giriş saati 15:00 – 15:30 arasında olmaktadır). Odalara yerleşme ve sonrasında dinlenmemiz için serbest zaman. Dileyen misafirlerimizle rehberimizin opsiyonel olarak düzenleyeceği Souk Madinat Jumeirah – Akşam Yemekli Dhow Cruise Tekne Turu ve Dubai Mall Gezisi’ (90 USD) ne katılabilirler. Turumuza ilk olarak 1950’ler Arabistan Çarsısı gibi tasarlanmış dünyaca meşhur Dubai’nin sembolü Burj Al Arab otelini en güzel noktadan görebileceğimiz, içinde dükkanlar, restoranlar, gece kulüpleri 5 yıldızlı oteller, kanallar, gondollara benzeyen teknelerin olduğu Dubai’nin Venediği diye adlandırılan Medinat Jumeirah kompleksinin çarşısı Souk Madinat Jumeirah’dan başlıyoruz. Ardından akşam yemeğini alacağımız Marinadaki Dhow teknesine geçiyoruz. Teknemiz marina içinde seyir ederken açık büfe olarak aksam yemeğimizi alıp, muhteşem Dubai Marina ve Dubai Eye manzarasını izliyoruz. 
Tekne turumuz bitiminde otellerimize transfer ve geceleme otelimizde.
 
8. Gün DUBAI – PALMIYE ADASI – COL SAFARI  
Kahvaltının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin opsiyonel olarak düzenleyceği Miracle Garden & Monorail ile Palmiye Adası Gezisine (55 USD) katılabilirler. Miracle Garden & Monorail ile Palmiye Adası Gezisi turumuzda, 45 milyondan fazla çiçek kullanılarak dizayn edilen Masal şehir Miracle Garden Dubai’yi ziyaret ediyoruz. Guinness rekorlar kitabına girmiş Dünya’nın en büyük çiçek bahçesinde tamamen çiçeklerden yapılmış devasa uçak Airbus A380 ve birbirinden çeşitli objeler nefesinizi kesecek. Ardından, Monorail ile Palmiye Adası’na doğru yolculuğa çıkıyoruz. Modern mühendisliğin harikası olan bu yapıyı panoramik olarak keşfederken, adanın eşsiz manzarasının ve Atlantis The Palm gibi ünlü yapılarının tadını çıkarabilirsiniz. Turumuz, hafızalarda yer edecek anılarla son buluyor. Tur sonrası otelimize transfer.  Öğleden sonra ise dileyen misafirlerimizle rehberimizin opsiyonel olarak düzenleyeceği Akşam Yemekli Dubai Çöl Safari Gezisine (90 USD)  katılma imkânı sunuyoruz. Turumuzda ise 4x4 araçlar ile, çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, gün batımını izleyebilirsiniz. Kızıl kumlarda yapılan eğlenceli ve heyecan dolu gezinin ardından çölün ortasında yer alan Bedevi kampına varıyoruz. Burada yapılan birbirinden güzel şov ve dansöz gösterisi eşliğinde akşam yemeğini alıyoruz. Ayrıca deveye binme, sınırsız meşrubat, çay ve kahve siz değerli misafirlerimize ikramımızdır. Yemek ve gösterilerin ardından turumuz sonra erecektir. Bizi otellerimizden alan 4x4 özel araçlarımızla tekrar otelimize dönüş. 
Hatırlatmalar: Spor ve rahat kıyafetler, hırka alınması, Turdan önce ağır yemek yenmemesi ve fazla miktarda su içilmemesi. Mide, Bel, Boyun şikayetleri olanlar ile hamile misafirlerimizin durumlarını rehberlerine bildirmeleri. 
Turumuzun ardından otelimize dönüş. 
Geceleme otelimizde yapılacaktır.
 
9. Gün DUBAI – İSTANBUL   
Gezinin son günü otelde alacağımız kahvaltı sonrası odaların boşaltılması ve öğlen saatlerine kadar serbest zaman. Dileyen misafirlerimizle opsiyonel olarak düzenleyeceğimiz Öğle Yemekli Burj Khalifa Gezisine (100 USD)  katılabilirler. Turumuzda; Dünyanın en yüksek binası olan” BURJ KHALİFA”nın 124.katına çıkarak Dubai’nin eşsiz manzarasını (BURJ AL ARAB –PALMİYE ADASI – DÜNYA ADASI) 452 metre yükseklikten seyredebileceksiniz. 
Hatırlatmalar: Normal Bilet Müsaitliğinin olamaması durumunda dilediğiniz saat ve gün için VIP bilet bulunmaktadır. (120 Euro/165 USD) Bilet Alındıktan sonra iptal edilememektedir.
Turumuzun ardından, tur liderinizin belirleyeceği saatte havalimanına doğru yolculuk başlıyor. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Emirates Havayollarının EK 117 sayılı sefer sayılı uçağı ile pazar günü 17:45’te uçuşumuz başlıyor. Yerel saat ile 20:55’te İstanbul Havalimanına varış ve Dubai Bali Ubud Turumuz turumuzun sonu.
 
Önemli Not: Otellerde odalardan çıkış ve anahtar teslim saati 12:00’dır. Havalimanı transferi otelden olacağı için rehberin buluşma için verdiği saatte otelden havalimanına transfer gerçekleştirilecektir.
 
 
KONAKLAMA BİLGİSİ
 
1.KATEGORİ OTELLER
 
Ubud 
STHALA BY WESTIN 5* vb.
UBUD VANA RESORT 5* vb.
 
Bali
RAMADA SUNSET ROAD 5* vb.
PRAMA SANUR BEACH 5* vb.
 
Dubai
Elite Byblos Al Barsha 5* vb.
 
 
2.KATEGORİ OTELLER
 
Ubud
BW PREMIER AGUNG 4* vb.
ELEMENT BY WESTIN 4* vb.
 
Bali
TS SUITES SEMINYAK 4* vb.
GOLDEN TULIP SUNSET ROAD 4* vb.
 
Dubai
Millenium Al Barsha 4* vb.
 
 
UÇUŞ BİLGİSİ
 
25.10.2025-02.11.2025
EMIRATES HAVA YOLLARI ISTANBUL-DUBAI      IST-DXB      EK0118        23:20-04:50*(varış ertesi gün)
EMIRATES HAVA YOLLARI DUBAI-BALI                DXB-DPS    EK0398        09:10-22:20
EMIRATES HAVA YOLLARI  BALI-DUBAI               DXB-DPS     EK0399        00:05-05:25*(varış ertesi gün)
EMIRATES HAVA YOLLARI  DUBAI-ISTANBUL     DXB-IST        EK0117        17:45-21:55
 
12.11.2025 - 20.11.2025 / 17.01.2026-25.01.2026 / 14.03.2026-22.03.2026 / 23.05.2026-31.05.2026
EMIRATES HAVA YOLLARI ISTANBUL-DUBAI    IST-DXB        EK0118       03:00-12:05  
EMIRATES HAVA YOLLARI DUBAI-BALI              DXB-DPS      EK0398      00:05-05:25 
EMIRATES HAVA YOLLARI  BALI-DUBAI             DXB-DPS      EK0399      17:45-21:55
EMIRATES HAVA YOLLARI  DUBAI-ISTANBUL    DXB-IST       EK0117      20:05-01:20

 

  • Tarih Otel İki kişilik odada kişi başı tur ücreti$ 1.747 Single konaklamalı tur ücreti$ 2.297 Çocuk fiyatı$ 1.697
  • Tarih Otel İki kişilik odada kişi başı tur ücreti$ 1.597 Single konaklamalı tur ücreti$ 2.137 Çocuk fiyatı$ 1.547
  • Tarih Otel İki kişilik odada kişi başı tur ücreti$ 1.697 Single konaklamalı tur ücreti$ 2.247 Çocuk fiyatı$ 1.647
  • Tarih Otel İki kişilik odada kişi başı tur ücreti$ 1.597 Single konaklamalı tur ücreti$ 2.137 Çocuk fiyatı$ 1.547
  • Tarih Otel İki kişilik odada kişi başı tur ücreti$ 1.797 Single konaklamalı tur ücreti$ 2.347 Çocuk fiyatı$ 1.747
  • Tarih Otel İki kişilik odada kişi başı tur ücreti$ 1.647 Single konaklamalı tur ücreti$ 2.197 Çocuk fiyatı$ 1.597
  • Tarih Otel İki kişilik odada kişi başı tur ücreti$ 1.947 Single konaklamalı tur ücreti$ 2.497 Çocuk fiyatı$ 1.897
  • Tarih Otel İki kişilik odada kişi başı tur ücreti$ 1.747 Single konaklamalı tur ücreti$ 2.297 Çocuk fiyatı$ 1.697
  • Tarih Otel İki kişilik odada kişi başı tur ücreti$ 1.897 Single konaklamalı tur ücreti$ 2.437 Çocuk fiyatı$ 1.847
  • Tarih Otel İki kişilik odada kişi başı tur ücreti$ 1.697 Single konaklamalı tur ücreti$ 2.237 Çocuk fiyatı$ 1.647

:: Emirates Havayolları ile Dubai aktamalı Istanbul-Bali gidiş ve Dubai – İstanbul  Dönüş ekonomi sınıf uçak bileti ve havalimanı vergileri

:: Bali – Dubai arası ekonomi sınıf uçak bileti ve havalimanı vergileri

:: Havalimanı – Otel – Havalimanı arası transferler

:: Programdaki şehirlerarası transferler

:: Ubud’da belirtilen otel kategorisinde 3 gece oda kahvaltı konaklama

:: Bali’de belirtilen otel kategorisinde 1 gece oda kahvaltı konaklama

:: Dubai’de belirtilen otel kategorisinde 2 gece oda kahvaltı konaklama

:: Türkçe rehberlik ve asistanlık hizmetleri (Bali ve Dubai havalimanı karşılama ile başlar)

:: Panoramik Dubai şehir turu

:: Otel ve şehir vergileri

:: TURSAB zorunlu mesleki sorumluluk sigortası

:: Seyahat Sağlık Sigortası

:: Yurtdışı çıkış harcı 

:: Bali Turist Vergisi (10 USD)

:: Dubai Vizesi ( Transit Vize ) ( 60 USD ) 

:: Ekstra turlar

:: Tüm öğle ve akşam yemekleri

:: Kişisel harcamalar

:: Ek bagaj ücretleri

:: Şoför tipleri ve bahşişler

 

 

Bali Turist Vergisi Uygulaması başlatmış olup misafirlerin link üzerinden Welcome to Bali, the Island of Gods - Love Bali (baliprov.go.id) turist vergisi ödemelerini yapmaları  gerekmektedir. Web sitesine girdikten sonra sağ kısımda bulunan Pay Tourist Levy butonuna tıklayıp formu doldurduktan sonra kredi kartı ile ödeme yapabilirler. Sonrasında formda belirttikleri e-mail adresine QR kodu gelecektir. QR kodunu ülkeye girişte ibraz etmeleri gerekmektedir

 

 

BU TURA KATILIM İÇİN BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ VİZESİ GEREKMEKTEDİR.

Umumi Pasaport   : Vize gerekli          

Yeşil Pasaport       : Vize gerekli değil

Hizmet Pasaportu  : Vize gerekli değil

 

Seyahat bitiş tarihinden itibaren 6 ay geçerli ve 10 yıldan eski olmayan pasaportunuzun olması gerekmektedir.

 

Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribata uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.  

 

18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz.

 

BALİ TURİST VERGİSİ BİLGİLENDİRMESİ

Bali Hükümeti hava, deniz ve kara yoluyla seyahat eden yabancı turistlere Turist Vergisi uygulayacaktır. Verginin elektronik olarak ödenmesi gerekecek ve yerli Endonezyalı turistler için geçerli olmayacaktır. Tüm yabancı ziyaretçilerden 150.000 IDR (10 USD) turizm vergisi alınacaktır.

1- Yolcularımız, Bali'ye iniş kapısına gelmeden önce https://lovebali.baliprov.go.id Web Sitesinden veya Mobil üzerinden Love Bali Uygulamasına giriş yaparak verileri doldurup ücreti ödeyebileceklerdir.

2- Kullanılacak ödeme yöntemi kredi kartı, banka havalesi, sanal hesap ve QRIS olmalıdır.

3- Love Bali uygulaması üzerinden ödeme yapılamıyorsa, yabancı turistlerin havaalanındaki Bank Rakyat Indonesia (BRI) ödeme noktalarında nakit harici ödeme yapmaları gerekecektir.

4- İşlem başarılı olduğunda, yabancı turist yolcularımız ücretin ödendiğine dair bir bildirim alacaktır. Ödeme tamamlandıktan sonra yolcularımız ülkeye giriş yapabileceklerdir.

 

SIKÇA SORULAN SORULAR & ÖNEMLİ BİLGİLER

 

KATILIM ŞARTI

Bu gezimiz, en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur başlangıcının 20 gün öncesidir. 

 

SAĞLIK

Bölgenin iyi restoranlarında ve otellerde alınacak yemeklerde, sağlığınızı tehdit edecek bir sorun ile karşılaşılacağını düşünmüyoruz. Buna karşın grupla birlikte olmadığınız anlarda yeme içme konusunda dikkatli olmanızı, kesinlikle kapalı şişe suyu tüketmenizi, buz, süt ve süt ürünlerinden kaçınmanızı, iyi pişirildiğine emin olduğunuz et ve balık ürünleri tüketmenizi, meyve konusunda muz, ananas gibi kabuğu soyulabilen meyveler yemenizi öneriyoruz. Ülke girişlerinde ve yurda dönüşlerde güncel aşı/pcr kurallarına uyulmalıdır.

 

UÇUŞ SÜRELERİ

İstanbul Dubai      05 sa 15 dk

Dubai    Bali            13 sa 05 dk

Bali        Dubai      05 sa 30 dk

Dubai  İstanbul        04 sa 10 dk

 

PARA BİRİMİ

Endonezya’nın para birimi (IDR) Endonezya Rupiahı dır. 

Yanınızda US Dolar (USD) bulundurmanızda fayda vardır.

 

SAAT DİLİMİ

Endonezya ile Türkiye arasında + saat fark bulunmaktadır. Türkiye’de saat 12.00 iken her üç ülkede de saat 16.00.

 

TELEFON KULLANIMI

Tüm cep telefonu operatörleri eğer telefonunuz uluslararası dolaşıma açıksa kullanılabilmektedir. Ancak ülkenin bazı kesimlerinde şebeke olmayabilir.

 

KIYAFET VE GEREKLİ EŞYALAR

Yanınıza kolayca giyip çıkarabileceğiniz tişörtler, kısa ve uzun kollu gömlekler, şort ve pamuklu pantolonlar, rahat yürüyüş ayakkabıları ve akşamları için ince bir mont, deniz kıyafetler almanızı öneririz. Bunun dışında şapka, güneş gözlüğü, güneş kremi, olası gürültüye karşı kulak tıkacı, fotoğraf makinesi, video kamera ve bunların şarj aletleri ve yedek hafıza kartları da getirebilirsiniz. Ülke de Budist tapınaklarına girerken şort, etek, omuzları açıkta bırakan kıyafetler, vücudu saran giysiler giymekten kaçınılmalıdır. Kadınların yanına ince bir şal veya eşarp almalarını öneririz. Ayrıca bu tarz yapılara girerken ayakkabılar ve çoraplar çıkartıldığından dolayı, kolay giyip çıkartılabilen ayakkabılar ve sandaletler kullanmanızı tavsiye ederiz.

 

YEMEK KÜLTÜRÜ

Ülkenin kendine özgü baharatlı yemeklerden oluşan mutfağı vardır. Yine de kalacağımız otellerde dünya mutfaklarından örnekler sunan restoranlar bulabilirsiniz.

 

ELEKTRİK

Genelde 200-220 V kullanılıyor. Hindistan’da İngiliz tipi üç pimli prizler kullanılmaktadır. Birçok priz tipine bizim kullandığımız iki pimli fişler uymaktadır. Prizlerin uymadığı yerlerde sorun yaşamamak için elektronik mağazalarında satılan üniversal fiş adaptörlerinden alınabilir.

 

ALIŞVERİŞ

Ağaç oymaları, bakır işlemeli eşyalar, biblolar, kumaşlar ve hatta mobilyalar çok uygun fiyata alınabilir.

 

ÖNEMLİ NOTLAR

Geçerli pasaportun olması ve/veya vize alınmış (vize gerekli destinasyon/pasaport için) olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmemektedir. Pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan   Deepnature Travel sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir.  Deepnature Travel, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir.  Deepnature Travel, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler. Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından  Deepnature Travel sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.

 

B

 

 



KAMPANYALARDAN HABERDAR OLMAK İSTİYORUM

A Grubu Seyahat Acentası Türsab Belge No: 4824 - Bu site DEEP NATURE SEYAHAT ACENTASI'na aittir, sitedeki yazı ve resimler izinsiz kullanılamaz.